Custom Paint By Numbers -ohjeet

Custom Paint By Numbers -ohjeet

Tämän oppaan avulla opit kaiken mitä sinun tulee tietää kustomoidun Paint By Numbers kuvan valitsemisesta ja muista huomioitavista asioista. 

Valitse korkealaatuinen kuva

Lataamasi kuvan tulee olla hyvälaatuinen, jotta se voidaan tulostaa kankaalle selkeästi. Jos kuva on epäselvä tai rakeinen, emme saa tehtyä parasta mahdollista lopputulosta maalaukselle.

 Ota huomioon kuvan yksityiskohdat

Kun valitset kuvaa, varmista ettei kuva ole liian yksityiskohtainen. Esimerkiksi kaukaa otetut valokuvat, jossa on paljon yksityiskohtia ei välttämättä ole paras vaihtoehto täydelliseen lopputulokseen sillä todella pienet yksityiskohdat on mahdotonta maalata tarkasti ja tärkeitä osia voi jäädä maalauksesta kokonaan pois. Yksinkertaisista lähikuvista tehdyt Paint By Numbers maalaukset saadaan helpommin vastaamaan alkuperäistä kuvaa.

 


Ajattele värimaailmaa

Harkitse valitsemasi kuvan värimaailmaa. Jos kuvassa on liikaa värejä, maalauksesta ei välttämättä tule alkuperäistä kuvaa vastaavaa, koska maalauksissamme käytetään 16-24 väriä (kuvasta riippuen) kun taas valokuvissa voi olla tuhansia eri värejä. 

 


Valitse kuva, jolla on sinulle merkitys

Valitse lopuksi kuva, jolla on sinulle henkilökohtainen merkitys. Ehkä se on kuva lemmikistäsi, kaunis maisema viimeiseltä lomaltasi, muotokuva rakkaasta tai suosikki joukkueesi logo/maskotti. Kun maalaat kuvan, jolla on sinulle merkitys, sen valmistuminen tai lahjaksi antaminen on entistä palkitsevampaa.

Teetä maalaus omasta kuvasta täältä.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli

0 comments

Nopea toimitus

Jopa 1 arkipäivän toimitus kaikkialle suomeen!

Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät numeromaalauksia, timanttimaalauksia sekä raaputuskuvia. Jokaisessa pakkauksessa mukana kaikki tarvittava.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Autamme mielellämme aloittelevia maalareita ongelmatilanteissa