5 suosituinta lisätuotetta - Timanttimaalaus

Listasimme 5 suosituinta lisätarviketta timanttitöiden tekemiseen. Valitse mieleisesi tai kokeile vaikka kaikkia!
5 suosituinta lisätuotetta - Timanttimaalaus

''Maalaus ilman viimeistelyä, on kuin munkki ilman hilloa.''

1. Viimeistelylakka

Viimeistelylakka on kestosuosikki Diamond Painting timanttimaalausten ehostamiseen. Tuote antaa timanttityöllesi upean kiillon ja viimeistelee timanttien kiinnittämisen canvaaseen jämäkästi liiman ansiosta. Timanttityön valmistuttua levitä vain liimalakkaa kätevän sienimäisen pään avulla ja näyttävä lopputulos on taattu!

2. Timanttirulla

Jokainen timanttitöitä tehnyt tietää kuinka keskittymisen herpaantuessa osa timanteista voi jäädä helposti kiinnittämättä kunnolla pohjaan saakka. Kumisella telalla toimiva timanttirulla korjaa kaikki matkalla sattuneet virheet ja helpottaa työn viimeistelyä valtavasti ennen viimeistelylakan käyttöä. Rullaa vain koko työ kauttaaltaan ja voit heittää hyvästit irtoileville timanteille! 

3. Säilytyskotelo

Timanttitarvikkeiden säilytyskotelossa kulkeutuu kaikki tarpeellinen ja hulppeat 60 purkkia säilöö vaikka useamman työn timantit kerralla. Tuotteeseen sisältyy myös kattava työkalusetti joten salkun avulla lähes koko työpisteesi kulkee mukanasi mihin vain. 

4. Valopöytä

LED valaistu valotabletti, tuo paljon rakastettu lisätarvike mahdollistaa työskentelyn tunnelmavalaistussa huoneessa illan hämärässä! Asettamalla valopöydän timanttityön alle, näet symbolit selkeämmin kuin koskaan. Voitko kuvitella ihanampaa kuin kynttilöillä valaistu huone, taustalla soiva rauhallinen musiikki ja rentouttava hetki suosikki timanttityösi parissa.

5. Megapakkaus neliötimantteja

Mikäli koet että muutamalle ylimääräiselle timantille voisi olla käyttöä, on tämä tuote tehty juuri sinua varten. Jokaisen tee-se-itse askartelijan unelmapakettiin sisältyy huikeat 447 eri sävyistä timanttia noin 200kpl pusseissa, joten tästä setistä riittää tekemistä useampaankin projektiin.

Toivottavasti pääset näillä vinkeillä alkuun lisätarvikkeiden ja työkalujen maailmassa. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia lisätarvikkeista, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme ja selvitellään yhdessä!

Tutustu myös kattavaan valikoimaan muita lisätarvikkeita:

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli

0 comments

Nopea toimitus

Jopa 1 arkipäivän toimitus kaikkialle suomeen!

Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät numeromaalauksia, timanttimaalauksia sekä raaputuskuvia. Jokaisessa pakkauksessa mukana kaikki tarvittava.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Autamme mielellämme aloittelevia maalareita ongelmatilanteissa