Viiniä ja maalausta - mikä voisi olla parempi tapa viettää iltaa ystävien kanssa?

Wine & Paint -tapahtumat ovat hauska tapa yhdistää sosiaalista kanssakäymistä ja luovaa toimintaa ystävien kanssa. Tässä postauksessa jaamme vinkkejä onnistuneiden Wine & Paint -juhlien järjestämiseen kaveriporukassa.
Viiniä ja maalausta - mikä voisi olla parempi tapa viettää iltaa ystävien kanssa?

Wine & Paint -tapahtumat ovat nousseet suosioon viime vuosina, sillä ne tarjoavat hauskan tavan yhdistää sosiaalista kanssakäymistä ja luovaa toimintaa. Tässä postauksessa jaan vinkkejä, kuinka järjestää onnistuneet wine & paint -juhlat kaveriporukan kesken. Aloitetaan alusta.

Ensimmäinen askel on kutsua ystävät koolle. Kutsu voi olla sähköposti, tekstiviesti tai vaikkapa some-tapahtuma. On tärkeää varmistaa, että kutsussa mainitaan paikka, päivämäärä ja aika. Kannattaa myös hieman miettiä kuinka monta vierasta aiot kutsua jotta osaat varautua oikeeseen määrään maalaustarvikkeita sekä tarjoiltavia.

Toinen tärkeä askel on varmistaa, että sinulla on oikeat maalausvälineet. Jos haluat tehdä tämän aloittelijalle täydellisellä tavalla niin Paint by numbers -tuotteet ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Ne sopivat kaikille vaikka he eivät olisi koskaan maalanneet ennen. Paint by numbers -tuotteissa on valmiiksi numeroitu kangas ja ääriviivat joka auttaa maalauksen tekemisessä. Pakkauksessa tulee kaikki tarpeellinen mukana, et siis välttämättä tarvitse muuta kuin jokaiselle vieraalle oman Paint By Numbers pakkauksen. Suosittelemme kuitenkin ostamaan muutamia hieman laadukkaampia siveltimiä maalauskokemuksen parantamiseksi.

Kolmas askel on järjestää viinienmaistelu. Valitse muutama erilainen viini, jotka sopivat illan teemaan ja jotka tarjoavat erilaisia makuelämyksiä. Voit järjestää pieniä tasting-laseja, joiden avulla jokainen voi maistaa viinejä. Tämä on erinomainen tapa oppia lisää viineistä ja jakaa mielipiteitä ystävien kanssa.

Tässä muutama viinisuositus: 😉

Pinot Noir: Tämä punaviini on kevyt, hedelmäinen ja helppo juotava, ja sopii hyvin maalausillan kevyeen tunnelmaan.
Sauvignon Blanc: Tämä raikas ja hedelmäinen valkoviini sopii erinomaisesti rentoihin illanviettoihin ja sen raikkaus auttaa pitämään mielen virkeänä.
Rosé: Tämä viini on kevyt ja raikas, ja sen vaaleanpunainen väri on kaunis lisä maalausiltaan. Se sopii myös hyvin yhteen kevyiden pikkupurtavien kanssa, joita tarjoat illan aikana.
.

Neljäs askel on luoda tunnelma. Koristele tila, jossa juhlat pidetään, ja valitse sopiva musiikki taustalle. Voit myös tarjota pientä purtavaa, kuten juustoja, hedelmiä ja pikkusuolaisia. Suosittelemme viiniä ja maalausta tapahtumaan rauhallista ja rentoa akustista folk musiikkia, mutta mikä tahansa rentouttava musiikki sopii hyvin.

Viimeinen ja tärkein askel on nauttia illasta ystävien kanssa! Muistuta kaikkia siitä, että tämä ei ole kilpailu vaan rento ilta yhdessä. Anna jokaisen maalata omalla tahdillaan ja muistuta että kaikki taiteet ovat kauniita. Lopputuloksen ei tarvitse olla täydellinen, sillä tärkeintä on nauttia yhdessäolosta ja luovasta tekemisestä.

Yhteenvetona, onnistuneiden wine & paint -juhlien järjestäminen on helppoa, kun muistat huolehtia oikeista maalausvälineistä, viineistä, tunnelmasta ja tärkeimpänä, että nautitte yhdessäolosta. Paint by numbers -maalaussetit ovat erinomainen vaihtoehto kaikille, ja ne tarjoavat helpon tavan aloittaa maalaaminen. Kysythän meiltä tarjousta maalausvälineistä jos haluat järjestää Wine & Paint tapahtuman ryhmälle.

Nopea toimitus

Jopa 1 arkipäivän toimitus kaikkialle suomeen!

Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät numeromaalauksia, timanttimaalauksia sekä raaputuskuvia. Jokaisessa pakkauksessa mukana kaikki tarvittava.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Autamme mielellämme aloittelevia maalareita ongelmatilanteissa