5 persoonallista DIY-lahjaideaa: Maalaa numeroiden mukaan ja timanttimaalaus setit sekä muita helppoja ideoita

Tässä blogiviestissä esittelemme viisi persoonallista DIY-lahjaideaa, jotka sopivat kaikille sukupuolesta ja iästä riippumatta. Jos olet etsimässä ainutlaatuista ja henkilökohtaista lahjaa, nämä DIY-ideat ovat juuri sinua varten! Esittelemme muun muassa maalaa numeroiden mukaan ja timanttimaalaus setit, jotka ovat erityisesti sopivia henkilölle, joka nauttii askartelusta ja maalaamisesta. Lisäksi löydät tästä postauksesta muita helppoja ja edullisia DIY-lahjaideoita, jotka ilahduttavat ystävääsi tai perheenjäsentäsi. Lue lisää ja löydä inspiraatiota henkilökohtaisen lahjan tekemiseen!
5 persoonallista DIY-lahjaideaa: Maalaa numeroiden mukaan ja timanttimaalaus setit sekä muita helppoja ideoita

On aika antaa lahja, mutta mitä antaa henkilölle jolla näyttää olevan jo kaikkea? DIY-lahja voi olla ratkaisu tähän pulmaan. Olipa kyseessä sitten mies tai nainen, kaikki arvostavat lahjoja jotka ovat henkilökohtaisia ja ajatuksella valittuja. Jos tiedät, että lahjan saaja pitää askartelusta, maalaa numeroiden mukaan ja timanttimaalaus setit ovat mainioita lahjaideoita.

Lahjaidea askartelusta tai palapeleistä pitäville

Maalaaminen numeroiden mukaan -lahjapaketti sisältää taulun, jossa on merkityt numerot, maalit ja siveltimen. Lahjan saaja maalaa numeroiden mukaan ja lopputuloksena on upea taulu. Timanttimaalaus-setti sisältää kuvion, jossa on numeroidut symbolit, erivärisiä timantteja ja työkalun, jolla timantit asetetaan kuvioon. Nämä lahjaideat sopivat erityisesti henkilölle, joka nauttii maalaamisesta tai askartelusta.

Paint by numbers tuote

Lahjaidea joka sopii ihan kaikille - ikään ja sukupuoleen katsomatta

DIY-lahjat ovat aina arvokkaita, sillä ne osoittavat huolenpitoa ja ajatuksellisuutta lahjan antajalta. Anna lahjaksi upea itse maalattu taideteos! Paint By Numbers maalaussarjalla kuka tahansa pystyy tekemään oikeasti näyttäviä akryylimaalauksia vaikka ei olisi maalaamisesta yhtään aikaisempaa kokemusta. Saat samalla itse nauttia rentouttavista maalaustuokioista samalla luoden uniikin ja ikimuistoisen lahjan. Näitä maalauksia saa teetettyä myös omalla kuvalla!

valmis paint by numbers taulu jossa peuran kuva

Muita persoonallisia ja helppoja tee-se-itse lahjaideoita

Koristetut kukkarot

Osta tavallisia kangaskukkaroita ja käytä maalitölkkiä tai kangasta koristellaksesi ne. Voit piirtää kukkaroihin erilaisia kuvioita tai kirjoituksia, jotka liittyvät lahjan saajan persoonallisuuteen.

itsetehty vaaleanpunainen kangaskukkaro ruusun terälehtien ympäröimänä mustalla pöydällä

Henkilökohtaiset valokuvakehykset

Osta tavallisia valokuvakehyksiä ja koristele niitä lahjan saajan makuun sopivaksi. Voit käyttää esimerkiksi maaleja, koristelusilmukoita tai muita askartelutarvikkeita. Tämä on loistava tapa antaa lahjaksi henkilökohtaisia muistoja.

valokuvassa on iso kasa erilaisia askartelutarvikkeita kuten, neulaa ,lankoja, saksit, huopaa, nappeja

Leivonnaiset

Jos osaat leipoa, voit antaa lahjaksi itsetehtyjä leivonnaisia. Voit esimerkiksi leipoa suklaakakun tai valmistaa erilaisia keksejä. Muista pakata leivonnaiset kauniisti ja lisätä henkilökohtainen viesti.

kuppikakkuja 9 kappaletta, tosi värikkäitä, vaaleanpunainen pöytäliina

Kuten nämä DIY-lahjaideat osoittavat, lahjan antaminen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Olipa kyseessä syntymäpäivä, joulu tai muu juhla, DIY-lahjat voivat olla erinomainen tapa ilahduttaa läheistäsi. Kun valitset lahjan henkilökohtaisesti, se osoittaa, että olet ajatellut lahjan vastaanottajaa ja hänen kiinnostuksen kohteitaan. Muista, että lahjan ei tarvitse olla täydellinen tai ammattimaisesti tehty. Tärkeintä on se, että lahja tulee sydämestä ja että se näyttää huolenpidon ja arvostuksen. Älä unohda myöskään pakkauksen merkitystä - kaunis pakkaus lisää lahjan arvoa ja huolenpitoa.

Lopuksi, olipa lahjasi sitten tee-se-itse lahja tai ostettu lahja, muista aina kertoa vastaanottajalle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Pieni huomio voi tehdä suuren eron ja tehdä vastaanottajasta onnellisen ja tärkeän tunteen.

Nopea toimitus

Jopa 1 arkipäivän toimitus kaikkialle suomeen!

Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät numeromaalauksia, timanttimaalauksia sekä raaputuskuvia. Jokaisessa pakkauksessa mukana kaikki tarvittava.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Autamme mielellämme aloittelevia maalareita ongelmatilanteissa