Kuivaa maalia, apua!

Auki jäänyt Paint By Numbers maali kuivaa nopeasti. Tässä artikkelissa käydään läpi käteviä vinkkejä kuinka säilöä maaleja ja välttää niiden kuivumista.
Paint By Numbers maali

Ah, vihdoin koittaa taas se aika, kun pääsen rentoutumaan uuden Paint By Numbers maalausprojektin parissa. Otan tarvikkeet esiin työtasolleni, asetan valon kohti kanvasta josta olen kerennyt muutaman täplän jo maalaamaan ja ennen kun kerkeän kissaa sanomaan, huomaan että yksi maalipurkeista on jäänyt viime maalauskerralta auki ja kosteasta maalista on jäljellä vain muisto. 
Kuulostaako tutulta? Mitä pitäisi tehdä?

Vinkkejä maalin säilömiseen

Auki jäänyt maalipurkki kuivuu nopeasti


Käytä vain yhtä maalia kerrallaan ja muista sulkea maalipurkki tiiviisti heti, kun et enää käytä kyseistä maalia. Maalauskerran loputtua on hyvä tarkistaa, että kaikki purkit on varmasti suljettu!

Säilytä maalipurkit ilmatiiviissä paikassa suojassa valolta

Tiivis muovirasia kuten Säilytyslokerikko toimii erinomaisesti myös maalien säilömiseen. Voit siis säilöä samassa rasiassa Paint By Numbers maalit sekä Diamond Painting timantit! Pikaisena ratkaisuna maalien säilömiseen toimii myös esimerkiksi muovipussi.
Jos maali pääsee jostain syystä kuivahtamaan, kokeile juoksettaa sitä parilla tipalla vettä. 

Käytä luovuutta

Kesken jääneen työn voi pelastaa ylimääräinen 24 osainen Akryylimaalisarja jolla saa kätevästi paikattua pienen alueen maalauksesta. Voit myös käyttää maaleja vapaasti uusien yksityiskohtien lisäämiseen mielesi mukaan!
Huomioithan että akryylimaalisarjan värisävyt voivat poiketa alkuperäisen maalauksen väreistä.


Jos mitkään poppakeinot ei auta, niin otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun niin paikataan tilanne! 

Tutustu myös näihin tuotteisiin

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli

0 comments

Nopea toimitus

Jopa 1 arkipäivän toimitus kaikkialle suomeen!

Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät numeromaalauksia, timanttimaalauksia sekä raaputuskuvia. Jokaisessa pakkauksessa mukana kaikki tarvittava.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Autamme mielellämme aloittelevia maalareita ongelmatilanteissa